Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΥΡΙΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

ΥΛΙΚΑ:
300 γρ τυρί κρέμα(μασκαρπόνε ή ρικότα ή φιλαδέλφια) με γιαούρτι
100 γραμ μαργαρίνη με γιαούρτι soft
2 κουτ της σούπας φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα (άνιθο, μαιντανό κτλ)
2 κουτ της σούπας φουντούκια θρυματισμένα σε σκόνη
ΤΥΛΙΓΜΑ:
σουσάμι καβουρδισμένο,άνιθο ψιλοκομμένο,κοκκινοπίπερο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με την μαργαρίνη πολύ καλά μέχρι να
ομογενοποιηθούν.
Προσθέστε τα μυρωδικά και τα φουντούκια και ανακατεύουμε πάλι.
Αφήνουμε το μείγμα 30 λεπτά στο ψυγείο για να σφίξει.
Κατόπιν πλάθουμε περίπου 30 μπαλάκια και τα κυλάμε 10 ,10 στον άνιθο μετά στο σουσάμι
μετά στο πιπέρι.Τα σερβίρουμε σε χάρτινη θήκη ή τους καρφώνουμε μία οδοντογλυφίδα όπως
στην φωτογραφία μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ πολύ να δω τα σχόλιά σας, τις εντυπώσεις ή τις απορίες σας!